Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

to iptameno κατσίκι


 ΜΕΡΟΣ Α


Ζούσε κάποτε ένα κατσίκι πολύ περίεργο! Ήταν γαλάζιο με λέιζερ στα μάτια και φτερά. Την έλεγαν Κλεαρέτη Ζωολογικού, γιατί γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο . Όταν όμως ο τρελός επιστήμονας Δήμος Μπογιάς έμαθε για την ύπαρξη του κατσικιού ήθελε να το σκοτώσει γιατί νόμιζε πως προέρχεται από μεταλλάξεις και  επειδή μισούσε το γαλάζιο χρώμα! Τότε έστειλε τον  φίλο του –όχι και τόσο έξυπνο- ντεντέκτιβ Πέτρο να αντιμετωπίσει το κατσίκι . Όμως κανείς τους δεν είχε προβλέψει ότι το κατσίκι πήγαινε σε σχολή μαγείας και κουνφου γαλάζιων έξυπνων φτερωτών  κατσικιών ! Τελικά ο Πέτρος μετά από μια γενναία μάχη έπεσε νεκρός στα γαλάζια πατώματα της σχολής!
Ο Δήμος απογοητεύτηκε πάρα πολύ . Τότε έστειλε την ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ PUNK ΜΑΙΜΟΥ ΜΑΡΚ  του να πολεμήσει το κατσίκι . Όμως το κατσίκι άκουγε punk μουσική κε ταίριαξε με τη μαϊμού.

  

MΕΡΟΣ Β


Ο Μπογιάς ειχε αγανακτησει και εψαχνε να βρει ένα σατανικο σχεδιο καταστροφής του κατσικιου μεχρι που το μυαλο του εφυγε απ΄το κατσίκι και γύρισε πίσω στην πανέμορφη γυναίκα του Τάνια Βαρβάρα. Ήταν τόσο όμορφη που το μυαλό του έμεινε για ώρες εκεί… Μέχρι που είδε ένα κακό όραμα. Είδε ότι αυτός χώρισε με την Τάνια  και η Τάνια  πήγε με το μέρος του κατσικιού. Για να μην γίνει αυτό έκλεισε την πανέμορφη Τάνια  σε ένα σκουριασμένο κλουβί για να μην μπορέσει να πάει με το μέρος του κατσικιού. Όμως η Τάνια  ήταν ήδη σύμμαχος με το κατσίκι και το κατσίκι την έσωσε.
  Ο Δήμος θύμωσε παρά πολύ και ήξερε ότι θα πέθαινε γρήγορα όποτε άρχησε να γράφει ημερολόγιο (αν έχετε ακουστά το Ημερολόγιο μιας ξενέρωτης έχει βγει και σε βιβλίο).Εκεί εξομολογήθηκε όλα του τα μυστικά. 

*** ήμουν μια άσχημη πριγκίπισσα από μεταλλάξεις . μισούσα το σώμα και το γαλάζιο φόρεμά μου όποτε έφτιαξα ένα σώμα ρομπότ και έβαλα μέσα το μυαλό μου όταν το σώμα μου λιώσει θα πεθάνω… ο κωδικός απενεργοποίησης μου είναι 6574828475868510***

Όποιος διάβαζε το ημερολόγιο θα μπορούσε να τον σκοτώσει πριν την ώρα του. Ο Δήμος ποτέ δεν θα πέθαινε απλά έτσι το ένοιωσε μέσα του αλλά δεν ήταν αλήθεια.

Ο στόχος του κατσικιού ήταν να πάρει το ημερολόγιο και να σκοτώσει τον τρελό επιστήμονα .Με τη βοήθεια της Τάνια   το κατσίκι σίγουρα θα τα κατάφερνε , αν ο Δήμος δεν της είχε βάλει τσιπάκι αυτοκαταστροφής!


 to 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου