Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

MTV PUSH: Lorde

H 16χρονη τραγουδίστρια-συνθέτης Lorde (πραγματικό όνομα: Ella Yelich-O`Connor) κυκλοφόρησε το πρώτο της μίνι album “The Love Club EP” χωρίς καμία ενέργεια marketing ή επικοινωνίας και το είδε να εκτοξεύεται στην κορυφή του album chart της Νέας Ζηλανδίας ενώ το τραγούδι “Royals” κατέλαβε την κορυφή στο singles chart. To “Royals” έχει πουλήσει περισσότερο από ένα εκατομμύριο αντίτυπα στην Αμερική και έχει πείσει μέχρι και την Selena Gomez να το διασκευάσει live!
Kόρη γνωστού ποιητή, η Lorde μεγάλωσε με εντυπωσιακές μουσικές αναφορές, από Neil Young, Smiths εως Etta James και μόνη της ανακάλυψε μια εξίσου εκλεκτή γκάμα καλλιτεχνών που περιλαμβάνει τους Bon Iver, Annimal Collective Και Drake. Αλλά αν και είναι ιδιαίτερα ζωτικές και ποικίλες αυτές οι επιρροές, τελικά δεν αποκαλύπτουν την ολοκληρωμένη ιστορία της μουσικής της Lorde, που αναμειγνύει κοφτερούς στίχους και πολυδιάστατα φωνητικά με αφηρημένα ηχοτόπια. Δεν είναι παράλογο λοιπόν που έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που βρέθηκε στην κορυφή του U.S Billboard Alternative Chart τα τελευταία 17 χρόνια και είναι η PUSH artist για τον μήνα Οκτώβριο. Όλο τον μήνα, το MTV θα προωθεί την μουσική της Lorde σε όλο τον κόσμο. Μείνετε συντονισμένοι για αποκλειστικές εμφανίσεις, συνεντεύξεις και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίσετε το μοναδικό νεανικό της ταλέντο και το πρώτο της album “Pure Heroine” που πρόσφατα κυκλοφόρησε.

Νέες παρουσίες στα MTV EMA: Τα EMA Καλωσορίζουν τους....

Τα EMA Καλωσορίζουν τους: Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice Van Houten και Colton Haynes! Aυτοί οι τέσσερις ταλαντούχοι καλλιτέχνες αναμένεται να παρουσιάσουν βραβεία στο show των EMAs!
Tα EMAs τιμούν τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως και γι` αυτό είναι ταιριαστό να απονέμουν βραβεία εκείνοι που είναι επίσης απίστευτα ταλαντούχοι! Η πρώτη ομάδα celebrities που αναμένεται να απονέμουν βραβεία είναι ουσιαστικά, δυο υποψήφιοι των EMA! 
Θα αποδώσουν βραβεία οι: Iggy Azalea (Υποψήφια για:Best PUSH –Best Australia Act) και Ellie Goulding (Υποψήφια για: Best U.K/Ireland Act) – αλλά και η Ολλανδή τραγουδίστρια/ηθοποιός Carice Van Houten από το “Game Of Thrones” –εκπροσωπώντας την γενέτειρα της στην γιορτή των βραβείων και ο ηθοποιός Colton Haynes από το “Arrow”. 
Νέες παρουσίες στα MTV EMA: Τα EMA Καλωσορίζουν τους....

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

new song !!!


Tραγούδι για το soundtrack της ταινίας Frozen παρουσίασε η Demi Lovato

NIKIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!





Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειρά; GLEE , o Ryan Murphy, μίλησε σε συνέντευξη του σε ένα FX event στο Paley Center για την σειρά , το τέλος της αλλά και απο που θα τριγυρίζετε η όλη ιστορία.Σύμφωνα με αυτόν λοιπόν η επόμενη σεζον θα είναι και η τελεύταια του GLEE

!!!!!!!!!!!


Αν είναι δυνατόν: Καίει φωτιά στον Όλυμπο εδώ και... ένα μήνα!