Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Κάθε επεισόδιο έτσι δεν ήταν;;

9εοπουλα

e3etaseis

xa0xa0xa0

o.0

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

favourite


nikoula m diko s !!!


πλουσιοτερο boy band οι 1direction


Στην κορυφή της λίστας με τα πλουσιότερα boy band στη Βρετανία βρέθηκαν οι One Direction. Το συγκρότημα, κατάφερε να ξεπεράσει τους JLC, με την συνολική περιουσία της μπάντας να εκτιμάται στα 25 εκατομμύρια λίρες.
Σε ότι αφορά την ατομική λίστα, στις ηλικίες άνω των 30 τα πρωτεία κατέχει ο Paul McCartney με περιουσία που ανέρχεται στα 680 εκατομμύρια, ενώ στις ηλικίες κάτω των 30, στην κορυφή συναντάμε την Adele, με περιουσία αξίας 30 εκατομμυρίων.
Δείτε αναλυτικά τις λίστες:
Άνω των 30:
1. Sir Paul McCartney and Nancy Shevell - £680 εκατομμύρια
2. Andrew Lloyd Webber - £620 εκατομμύρια
3. U2 - £520 εκατομμύρια
4. Sir Elton John - £240 εκατομμύρια
5. David and Victoria Beckham - £200 εκατομμύρια
6. Mick Jagger - £200 εκατομμύρια
7. Michael Flatley - £191 εκατομμύρια
8. Keith Richards - £185 εκατομμύρια
9. Olivia and Dhani Harrison - £180 εκατομμύρια
10. Sting - £180 εκατομμύρια
Κάτω των 30:

1. Adele - £30 εκατομμύρια
2. Cheryl Cole - £14 εκατομμύρια
3. Leona Lewis - £12 εκατομμύρια
3. Katie Melua - £12 εκατομμύρια
5. Florence Welch - £9 εκατομμύρια
6. Charlotte Church - £8 εκατομμύρια
6. Jessie J - £8 εκατομμύρια
6. Lily Allen - £8 εκατομμύρια
8. Nadine Coyle - £6 εκατομμύρια
8. Duffy - £6 εκατομμύρια
8. Jonathan 'JB' Gill  £6 εκατομμύρια

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Celebrities πριν και μετά την πλαστική




Jennifer Lopez


Katie Holmes


Tyra Banks


Sara Jean Underwood


Liv Tyler


Celine Dion


Laura Flynn Boyle


Catherine Zeta Jones



Δείτε πως έγινε η 23χρονη που έχει βάλει σκοπό να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα του κόσμου!






Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών να κάνει εξαντλητικές δίαιτες, να λιώνει στο γυμναστήριο και να αλείφεται με όλων των ειδών τις αδυνατιστικές κρέμες προκειμένου να εμφανιστεί κορμάρα στην παραλία, αλλά υπάρχει και κάποια, η οποία όχι μόνο δεν νιώθει κόμπλεξ για τα περιττά της κιλά, αλλά έχει βάλει στόχο να γίνει όσο το δυνατόν πιο... παχουλή μπορεί!


Η 23χρονη Tammy Jung λοιπόν, αποφάσισε να υποβάλλει τον εαυτό της, όχι σε εξαντλητική δίαιτα αλλά σε εξαντλητική υπερφαγία, με απώτερο σκοπό να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους διαδικτυακούς θαυμαστές και φυσικά να βγάλει χρήματα με το τσουβάλι! Η Tammy, ήταν πάντοτε μία φυσιολογική κοπέλα η οποία γυμναζόταν και διέθετε ένα αξιοζήλευτο λεπτό κορμί! Μέχρι που μια μέρα της την... βάρεσε και αποφάσισε να κάνει αυτό της αρέσει περισσότερο στη ζωή της. Δηλαδή να τρώει ακατάπαυστα!

«Όταν ήμουν λεπτή ήμουν πολύ ανασφαλής με την εμφάνισή μου και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρό! Απογοητεύτηκα λοιπόν και άρχισα να τρώω και να βάζω κιλά! Μέχρι που μια μέρα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, συνειδητοποίησα ότι ήμουν χοντρή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ», υποστηρίζει η 23χρονη.

Στόχος της είναι να καταναλώνει 5.000 θερμίδες την μέρα έτσι ώστε να μπει στην λίστα με τις πιο χοντρές γυναίκες του κόσμου και γιατί όχι να φτάσει και στην κορυφή! Μάλιστα, το καθημερινό της διαιτολόγιο, το έχει μετατρέψει σε διαδικτυακό reality με αμέτρητους άντρες να πληρώνουν για να τη βλέπουν να κατασπαράζει τα παχυντικά αυτά εδέσματα! Σύντροφος αλλά και σύμμαχος σε αυτή την ολίγον παράλογη συμπεριφορά, είναι το εδώ και λίγους μήνες αγόρι της, Johan Ubermen ο οποίος την βοηθά να καταναλώνει milk shake μέσω ενός... σωλήνα!

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί ήδη της έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου διότι εκτός του ότι θέτει την υγεία της σε σοβαρό κίνδυνο ρισκάρει ακόμα και την ίδια της τη ζωή, εκείνη απλά αδιαφορεί και συνεχίζει να καταναλώνει ασύστολα ντόνατς, μπέργκερς, πίτσες και γλυκά!
Ωραίες και οι καμπύλες, αλλά η υπερβολή οποιαδήποτε μορφής δεν βγήκε ποτέ σε καλό! Ελπίζουμε σύντομα η συμπαθής κατά τ' άλλα νεαρά, να έρθει στα συγκαλά της!




selena gomez

Το πρώτο της «ενήλικο» βίντεο -με τίτλο Come and get it- κυκλοφόρησε η 20χρονη Σελένα Γκόμεζ η οποία μοιάζει να αδιαφορεί για τις αντιδράσεις των φαν της. Ή, για την ακρίβεια, εκείνες των γονιών τους.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο βίντεο που έχω γυρίσει. Τα πάντα είναι πανέμορφα». Αυτό το άκρως ενθουσιώδες tweet συνοψίζει το πως αισθάνεται η σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ για το νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο Come and get it.

Μια άποψη που δεν συμμερίζονται οι γονείς των έφηβων φαν της. Εκείνοι δηλαδή που την έκαναν σταρ την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε σειρές της Disney. Και οι οποίοι ήταν ήδη δυσαρεστημένοι μαζί της εξαιτίας της συμμετοχής της στο άκρως προκλητικό Spring Breakers.

Συγκεκριμένα αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σκηνή που την δείχνει να είναι βουτηγμένη στο νερό φορώντας μόνο ένα περιδέραιο και ένα κατακόκκινο κραγιόν.
Η αλήθεια είναι ότι η Σελένα Γκόμεζ, που μόλις ψηφίστηκε 2η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο (μετά την Μάιλι Σάιρους) από το περιοδικό Maxim δεν έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να κάνει το πέρασμα από έφηβη σε ενήλικη σταρ. Μια γέφυρα που πολλοί πριν από αυτή προσπάθησαν να περάσουν, αλλά ελάχιστοι τα κατάφεραν.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

:0



GOT SWAG?
























μεγάλη επιτυχία



καλή επιτυχία σε όλους με τις εξετάσεις !!!